Butik / Reservdelar

Besök vår välordnade butik

I våra stora lokaler på Önsvala har vi fantastiska förutsättningar att ge våra kunder snabbast möjliga reservdelsservice. Dessutom har vi en stark backup från våra leverantörer som snabbt ordnar fram de reservdelar som behövs. En stor fördel är självklart närheten till Söderberg & Haaks så gott som heltäckande reservdelslager.

Butiken erbjuder alla nödvändiga maskintillbehör såsom oljor, kemikalier, belysning och verktyg.

För att vara en heltäckande leverantör för både yrkespersonen och den privata sida som alltid följer med, så säljer vi även trädgårdsmaskiner från framför allt Husqvarna. Här är det allt från handjagaren till Riderklipparen och robotklipparen Automover. För både yrkesmannen och privatpersonen så har man ofta nytta av motorsågar, röjsågar mm och inte minst viktigt skyddskläder.

Det är även hos oss som du hittar de funktionella och praktiska samt numera moderna kängorna BLUNDSTONE till bra priser.

Leksaker?  Jo det kan du tro! De maskiner som vi säljer i ”full size” hittar du även som leksaker. ”Ska mamma och pappa ha en ny fin maskin så ska naturligtvis även barnen ha en!”

Nu kan du även "shoppa loss" i vår webbutik.

 

Våra öppettider

Måndag - fredag
07:15 - 17:00

För bästa service:

Ring oss på telefon
046-25 92 70