Verkstad

På vår verkstad får du alltid bästa service

Våra lokaler på Önsvala ger oss stor och välanpassad verkstadsyta där vi kan ta in fler maskiner samtidigt.

 

För att ge dig som kund bästa möjliga service har vi delat upp verkstadsresurserna i tre delar. Lantbrukssidan (med Jörgen Mårtensson som verkmästare), Entreprenadsidan och som tredje ”ben” småmaskinsidan som du bokar via reservdelar eller direkt.

Denna uppdelning har vi gjort för att du ska kunna få den mest kompetenta och snabbaste hjälpen från oss. Den stora kunskap vi har inom respektive områden och kontinuerlig vidareutbildning via våra leverantörer möjliggör det för oss att kunna ge dig service med hög kvalitet.

För att vi ska kunna ge dig den absolut bästa reservdelsservicen ber vi dig att ta reda på serie/chassinummer på din maskin/produkt, innan du kontaktar oss. Om du inte har ett serienummer på Husqvarnas produkter är vi tacksamma om du har modellbeteckningen och vilket år du köpte den.

Under vår- och skördesäsong ställer vi upp i vått och torrt då vi har jourservice vardagskvällar och helger. Antingen kommer du till oss eller kör vi ut till dig och åtgärdar problemet på plats. Vi har fullt utrustade servicebilar som är klara för "utryckning".
Vi gör inte avkall på vår goda service. Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin

Söderberg & Haak har kunskap och kompetens

Söderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH. Även framöver kommer du att dra nytta av vår breda kompetens.

På vårt centrallager i Staffanstorp lagerför vi ett stort antal artiklar till Case IH och New Holland och det kommer vi att fortsätta med. Du ska alltid känna dig trygg med oss. Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra 38 anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.


 

Vi följer överenskomna branschbestämmelser

» LANTBRUK 16« – leveransbestämmelser för lantbruksmaskiner m.m.

» Allmänna Bestämmelser för Leveranser av Anläggningsmaskiner och Tillbehör, Redskap mm för Yrkesmässig Verksamhet

» Reparations- & servicebestämmelser för mobila arbetsmaskiner, redskap, utrustning och tillbehör
Slangpressning

De nya verkstadslokalerna har gett oss möjligheten att bygga ett specialanpassat rum för pressning av hydraulslang. Rummet är fullständigt avskärmat från verkstadens rök och damm. Komplett utrustning för pressning av hydraulslang för såväl lantbruks- som entreprenadmaskiner.

Mycket välkomna!


 

Öppettider

Måndag - fredag 07:15 - 16:15

För bästa service - ring oss på telefon:

Lantbruksverkstaden, 046-2765256
Entreprenadverkstaden, 046-2765257
Grönyteverkstad, 046-2765258